Samenwerken

Zin om je idee verder uit te denken, een strategie op poten te zetten, de mouwen op te stropen en dat concept zichtbaar te maken?


06 40 43 37 60


Werkt met én voor Politie, RTV Noord, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Voys, UWV, RIEC, New Energy Coalition, Bedrijvenvereniging WEST, Campus Groningen, ZorgpleinNoord, VNN, UptoUs, CMK, Gemeente Groningen, Woninglabel, UMCG, Zaccini


Nog niet overtuigd? Hier zeggen allemaal leuke mensen lieve dingen over mij : )

“Al een aantal jaren werk ik met plezier samen met Arnoud. Hij begrijpt snel wat de vraag is van de klant, maakt dan één van zijn mooie presentaties en zijn voorstel sluit vrijwel altijd exact aan bij het doel van de campagne. Arnoud werkt snel en komt afspraken na, ongewoon voor een creatief ; ) Naast zijn creatieve voorstellen heeft Arnoud ook een waardevol netwerk van andere creatieven, waar je gebruik van kunt maken als je gaat samenwerken. Heel fijn!”

Wendy Oude Veldhuis
Marketingstrateeg | Beinvloedingspsycholoog | Trainer & Spreker

In samenwerking met Arnoud hebben we een sterke basis gelegd voor het merk eRoutes. Met een strategische sessie heeft hij ons geholpen om tot de kern van het merk te komen. Hij heeft deze vervolgens doorvertaald naar een creatief communicatieconcept en een verrijking van onze huisstijl. Met de eerste campagne zijn we dan ook erg blij. Dat Arnoud goedlachs en een energiek persoon is maakt de samenwerking extra fijn!

Karina Zuiderveen
Manager Marketing & Communicatie at eRoutes

“Haal je Arnoud in huis dan heb je de garantie op creatief succes. Leg je ideeën bij hem neer en er komt iets geniaals terug. Een niveau dat echt tot het hoogste van NL hoort!”

Marco Vrouwenvelder
Directeur (COO) ICIT en ISNet

Van Strategische sessies tot campagne concepten, bij Arnoud ben je aan het goede adres. Na mijn stage bij Buenaparte ben ik er 2 jaar lang blijven plakken als visual designer. Dankzij Arnoud heb ik meegewerkt aan te gekke projecten, en een hoop geleerd! Arnoud is een (uitzonderlijk) creatieve denker, die zijn ideeën omzet in een passend product. Als creative director slaat hij dé brug tussen commerciële strategieën en creatieve ideeën.

Daan Oosterhuis
Freelance filmmaker

Bijzonder creatief, dat is het eerste wat me te binnen schiet wanneer ik aan Arnoud denk. Als marketeer schakelde ik Arnoud in voor de Faculty of Arts van de Rijksuniversiteit Groningen in begin 2018 na het zien van zijn portfolio en vanwege goede verhalen over hem van anderen. Sindsdien heeft hij meerdere projecten met succes afgerond, waaronder de visuele branding campagne van de faculteit. Ik was echt onder de indruk van de manier waarop Arnoud onze complexe opdracht op een strategische wijze benaderde. Hij wist onze grote verscheidenheid aan studies op een prachtige wijze te vertalen naar een sterk concept en wist toch nog binnen de huisstijl, look en feel van de organisatie te blijven. Arnoud is prettige samenwerkingspartner en verdient mijn oprechte aanbeveling.

Mitchell Mungroop MSc.
Marketing professional