Projecten

Positive Propaganda
Wij knallen meer positiviteit en blij nieuws het straatbeeld in. Met positieve propagandaposters van lokale makers kopen we elke maand een groot deel van de outdoor reclame uit

Positivepropaganda.org

FRAAI
Een willekeurige ‘fraaiday’ in het jaar waarin we kennis delen, nieuwe connecties centraal staan, we concept en creatie met elkaar verbinden, zelf doen en denken wordt aangemoedigd en nieuwe dingen mogen ontstaan. 

Fraaiday.nl

Zwerfafval sticker-actie
Sticker-actie waarbij ik mensen aan het denken wil zetten om hun afval, wanneer de prullenbak vol zit, mee te nemen in plaats van ernaast te zetten/gooien. Met de tekst ‘If it doesn’t fit neem dien aigen boudel mit’ wil ik het gesprek starten tussen mensen doormiddel van de taalverschillen.

Te zien in het Noorderplantsoen en Stadspark in Groningen.

Hersenkronkels de Podcast
Een podcast waarin @daanoosterhuis en ik onze hersenkronkels samen ontdekken en mogelijk ontrafelen.

Check het op Spotify en SoundCloud

Awesome Groningen
Een geweldig inititief, naar Groningen gehaald en geïnitieerd door Wilbert van de Kamp, waarbij elke maand €1000,- wordt vergeven aan een goed idee voor Groningen. Als één van de 20 trustees stellen we dit bedrag ter beschikking om een idee te realiseren. No strings attached.

Daarnaast ondersteunt Buenaparte als partner bij de communicatie-uitingen.

awesomegroningen.com

Relayer it
Relayer.it is een kettingreactie van beelden: elk nieuwe beeld is geïnspireerd op het beeld ervoor. Zo ontstaat een verrassend, uniek en doorlopend beeldverhaal waarbij elke volgende kunstenaar, illustrator, fotograaf of ontwerper, inspiratie vindt in de creatie van zijn voorganger. Behalve dat de makers elkaar inspireren, inspireren hun beelden en het verhaal dat zij samen vormen, jou.

relayer.it


Publicaties